Op bezoek in de Posten of Erve Leppink

Als er één ding is dat we hebben geleerd van de eerste fase van de coronapandemie, dan is het wel hoe belangrijk persoonlijke ontmoetingen met geliefden zijn. Dat geldt voor ons allemaal, maar vooral voor de ouderen die in de Posten en op Erve Leppink wonen. U bent dan ook van harte welkom om uw naaste te komen bezoeken. 

Het stijgende aantal mensen met corona, buiten maar ook binnen onze muren, maakt dat we een gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben. We moeten er samen voor zorgen dat we de woon- en werkomgeving in de Posten en Erve Leppink zo veilig mogelijk houden. Wij leven alle overheidsmaatregelen en hygiëneregels strikt na. Niet alleen op ons werk, maar ook privé. Ook doen we er alles aan om het bezoek aan de bewoners van onze locaties mogelijk te blijven maken.
Daarbij vragen we ook iets van u, als familie en naasten. Houdt u zich alstublieft aan onze bezoekregeling en alle coronamaatregelen. Wij raden het af om uw familielid of naaste op te halen voor een bezoek bij u thuis of ergens anders. Wees ook terughoudend in het samen wandelen. Het risico om besmet te raken is buiten onze locaties nu eenmaal groter dan binnen. Bezoek uw naaste dus liever in zijn of haar appartement.

We realiseren ons heel goed wat we van u vragen. Maar we moeten echt samen de verantwoordelijkheid pakken om het coronavirus weer onder controle te krijgen. U mag vertrouwen op onze inzet voor uw naaste. Wij rekenen ook op u!

Lees meer over de bezoekregeling >>

Naar de webpagina Coronavirus - Informatie voor familie >>

16 oktober 2020> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E