Verpleging en behandeling

Altijd de beste zorg

Als u in verpleeghuis de Posten komt wonen, neemt één van onze specialisten ouderengeneeskunde de taak van uw huisarts als hoofdbehandelaar over. De specialist ouderengeneeskunde heeft specifieke kennis over en ervaring met de behandeling van kwetsbare ouderen en chronisch zieken. De medische vakgroep bestaat uit de specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten. Hij/zij werkt natuurlijk samen met ons behandelteam aan het behoud van of de verbetering van uw kwaliteit van leven. Bekijk welke specialisten samen uw behandelteam vormen >>.

Verder staat ons team gespecialiseerde verpleegkundigen voor u klaar. Dit EVD-team is 24 uur per dag inzetbaar en bestaat o.a. uit diabetesverpleegkundigen, geriatrieverpleegkundigen en wondverzorgingsspecialisten. Zij zijn bevoegd tot het uitvoeren van specialistische verpleegkundige handelingen en medische verzorging (bijvoorbeeld het aanleggen van een infuus, sonde of katheter, of het toedienen van injecties en het uitvoeren van medische controles). Zo bent u verzekerd van de zorg die u nodig heeft..

Tevens bieden wij specialistische zorg voor de doelgroep gerontopsychiatrie. De Posten biedt passende zorg en behandeling aan ouderen met een psychiatrische hulpvraag in een beschermende en prettige woon- en leefomgeving.

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E