Werken bij de Posten

Altijd in beweging

Werken bij de Posten is: altijd de cliënt centraal stellen. De Posten investeert, is betrokken en altijd op zoek naar verbetering en nieuwe uitdagingen.

Ons motto 'Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig' loopt als een rode draad door onze organisatie. Bezoekers, cliënten, medewerkers en vrijwilligers ervaren de sfeer in de Posten óók als Hartelijk Huiselijk en Hulpvaardig.
De Posten gelooft in jou als professional. Onze medewerkers maken de kwaliteit die onze cliënten ervaren. We investeren dus graag in jouw deskundigheid en professionele groei. Dat maakt de Posten een fijne plek om te werken.

Ben jij op zoek naar een organisatie die naast je staat en met je mee wil groeien? Dan is de Posten iets voor jou! In de Posten werken natuurlijk niet alleen zorgprofessionals van alle niveaus (MBO, HBO, WO). Wij hebben ook facilitaire, administratieve en ondersteunende functies van verschillende niveaus (denk aan: receptie, secretariaten, beleidsmedewerkers).
Kijk hier voor het actuele overzicht van beschikbare vacatures.

De Posten is een erkend leerbedrijf. Dus ook voor je stage of afstudeeropdracht kun je bij de Posten terecht. Lees hier meer over BOL- en BBL-stages, stages van andere opleidingen en afstudeeropdrachten. De Posten heeft tevens een erkenning voor de opleiding specialist ouderen geneeskunde en verpleegkundig specialist.

Naast deze professionals kunnen de Posten en haar cliënten rekenen op een grote groep vrijwilligers die voor het vele extra’s zorgen, voor onze cliënten. En daar zijn we trots op! Wil je als vrijwilliger bij ons aan de slag, lees dan hier verder.

<

Zorgkaart Nederland
 


             
Links | Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E