Werken bij de Posten

Altijd in beweging

Werken bij de Posten is: altijd de bewoner/klant centraal stellen. De Posten investeert, is betrokken en altijd op zoek naar verbetering en nieuwe uitdagingen.

Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig

Ons motto 'Hartelijk Huiselijk Hulpvaardig' loopt als een rode draad door onze organisatie. Bezoekers, cliënten, medewerkers en vrijwilligers ervaren de sfeer in de Posten óók als Hartelijk Huiselijk en Hulpvaardig.
De Posten gelooft in jou als professional. Onze medewerkers maken de kwaliteit die onze cliënten ervaren. We investeren dus graag in jouw deskundigheid en professionele groei. Dat maakt de Posten een fijne plek om te werken.

Ben jij op zoek naar een organisatie die naast je staat en met je mee wil groeien? Dan is de Posten iets voor jou! In de Posten werken natuurlijk niet alleen zorgprofessionals van alle niveaus (mbo, hbo, wo). Wij hebben ook facilitaire, administratieve en ondersteunende functies van verschillende niveaus (denk aan: receptie, secretariaten, beleidsmedewerkers).

De Posten is mantelzorgvriendelijke werkgever

Beeldmerk Erkenning Wij werken mantelzorgvriendelijkGemiddeld is 1 op de 5 werknemers mantelzorger. In de zorg zelfs 1 op de 3. Een aantal dat alleen maar toeneemt. De Posten gelooft dat klantgeluk en medewerkersgeluk hand in hand gaan. Daarom staat het streven naar medewerkersgeluk hoog op onze agenda. Duurzaamheid en vitaliteit zijn daarin belangrijke factoren. De Posten zet daarom hoog in op ‘mantelzorgvriendelijkheid. We hebben hiervoor beleid ontwikkeld en een intern aanspreekpunt mantelzorg aangesteld. Voor dit beleid hebben we de landelijke erkenning ‘Wij werken mantelzorgvriendelijk’ ontvangen; een bevestiging dat we de combinatie van mantelzorg en werk goed mogelijk maken.


Bekijk het actuele overzicht van vacatures bij de Posten >>

Erkend Leerbedrijf

De Posten is een erkend leerbedrijf. Dus ook voor je stage of afstudeeropdracht kun je bij de Posten terecht. Lees meer over BOL- en BBL-stages, stages van andere opleidingen en afstudeeropdrachten >>.
De Posten heeft tevens een erkenning voor de opleiding specialist ouderen geneeskunde en verpleegkundig specialist.

Vrijwilligers bij de Posten

Behalve op professionals kunnen de Posten en haar cliënten rekenen op een grote groep vrijwilligers die voor het vele extra’s zorgen, voor onze bewoners en klanten. Wil je als vrijwilliger bij ons aan de slag, lees dan de webpagina Vrijwilliger bij de Posten >>.

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E