Logeren

Bent u mantelzorger of naaste van een bewoner van de Posten, dan kunt u bij de Posten tegen een vergoeding gebruik maken van een logeerkamer of een koppelbed.

Koppelbed de Posten

De Posten heeft twee koppelbedden in gebruik genomen, één voor de locatie de Posten en één voor Erve Leppink. Deze koppelbedden zijn geschonken door de stichting Roparun. Het koppelbed is een logeerbed en de ideale oplossing voor mensen die graag samen willen zijn in een zorgomgeving. Door het bijrijden en op de juiste hoogte stellen van het koppelbed, wordt een eenpersoons hoog-laag zorgbed in een handomdraai een volwaardig tweepersoonsbed.

Het reserveren van een koppelbed, voor maximaal 2 dagen, is mogelijk via de receptie. De kosten bedragen € 10,00 per dag. Hierbij is het gebruik van linnengoed en het ontbijt in het appartement of in Restaurant De Brink inbegrepen (in de Brink vooraf te reserveren).
De Posten wil zoveel mogelijk mensen aanmoedigen om hun wensen kenbaar te maken wanneer mensen ziek zijn of niet meer bij elkaar kunnen wonen. Nabijheid is dan vaak belangrijker dan ooit. Iemands hand vasthouden, tegen elkaar aankruipen of samen naar mooie muziek luisteren.

In de palliatieve fase
Ook in de palliatieve fase kan het voor een bewoner fijn zijn om de partner, een familielid of naaste dichtbij te hebben. In die situatie stellen we het koppelbed graag kosteloos ter beschikking. Het aantal dagen wordt dan in goed overleg afgesproken.


Koppelbed de Posten

Logeerkamer de Posten

De logeerbedden bevinden zich in een aparte kamer.

  • Kamerprijs voor 2 personen: € 50,00 per nacht
  • Kamerprijs voor 1 persoon: € 35,00 per nacht.

Deze prijzen zijn exclusief ontbijt. U kunt het ontbijt bijboeken voor € 6,50 per persoon. Dit wordt dan vanaf 08.30 uur geserveerd in ons restaurant de Brink. Daar kunt u ook terecht voor een lunch, warme maaltijd of een kopje koffie of thee.

Reserveren logeerkamer de Posten

De logeerkamer kan voor maximaal 3 nachten achter elkaar geboekt worden. Voor informatie over beschikbaarheid van de logeerkamer en reserveren kunt u contact opnemen met de receptie van de Posten via 053 - 4753 753 of receptie@deposten.nl

Foto-impressie logeerkamer de Posten

 

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E