Activiteiten in de Posten

Altijd iets te doen

De Posten faciliteert met de hulp van vele vrijwilligers dagelijks activiteiten die bijdragen aan zingeving, plezier, creativiteit, beweging, muziek en sociale contacten. Een kleine greep uit ons aanbod:

Postenclubs

Heeft u of zoekt u een hobby, liefhebberij of activiteit waaraan u plezier beleeft en die u gezellig samen met anderen kunt doen? Doe dan mee met één van onze Postenclubs. Bekijk welke Postenclubs er wanneer zijn >>

Wekelijkse ontspanningsactiviteiten

Elke week zijn er ontspanningsactiviteiten, zoals bingo, muzikale middagen of avonden, een markt iedere 2e donderdag van de maand etc.  In onze Proatpost'n, het (papieren) huisblad voor bewoners, vindt u precies wanneer er wat te doen is. En via de interne kabelkrant blijft u op de hoogte van alle actuele informatie. 

Restaurant en ontmoetingsruimte De Brink

De Posten beschikt over een eigen keuken, waar we 7 dagen per week de maaltijden vers en warm serveren. Net als thuis! Restaurant De Brink is niet alleen het hart van de Posten, maar is ook een ontmoetingsplek voor wijkbewoners.
Lees meer over restaurant en ontmoetingsruimte De Brink van de Posten >>

Reisbureau Efkes d'r  Oet

Heeft u zin in een gezellig dagje uit? Of zelfs een geheel verzorgde vakantie, waarbij u zich niet druk hoeft te maken om uw beperking of behoefte aan zorg? Mede dankzij de inzet van enthousiaste vrijwilligers beschikt de Posten over een eigen reisbureau met de toepasselijke naam 'Efkes d'r Oet'.
Lees meer over reisbureau Efkes d'r Oet van de Posten >>

Ontmoetingsochtend voor mantelzorgers

Iedere donderdag van 09.30 uur tot 11.30 uur organiseren wij de ontmoetingsochtenden voor mantelzorgers in onze huiskamer van de buurt. U bent van harte welkom voor een kopje koffie, een luisterend oor of een fijn gesprek. En de zorgvrager is natuurlijk ook van harte welkom.

Radio de Posthoorn

U kunt elke dag genieten van diverse radio programma’s die vanuit de eigen studio van Radio de Posthoorn in de Posten worden gemaakt. Twee keer per maand kunt u heerlijk meezingen met de live-uitzendingen.
Lees meer over Radio de Posthoorn van de Posten >>

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E