Vrijwilliger bij de Posten

Maak het verschil!

Kom het verschil maken, word vrijwilliger bij de Posten!

Infographic Vrijwilligers de Posten in beeld-2020Vrijwilligers maken het verschil

Een stukje wandelen met een bewoner, een ritje op de duofiets, een maaltijd bezorgen, de konijnen voeren of helpen bij een van de vele activiteiten die de Posten organiseert. Zonder vrijwilligers zijn we nergens! Juist zij zorgen voor dat extraatje voor onze bewoners en cliënten. De dankbaarheid is groot. Hoe mooi is het als er gezegd wordt ‘fijn dat je er bent’.

Download een vergrote versie van de Infographic Vrijwilligers in beeld - 2020 (PDF, 53KB) >>

Goed geregeld

Er is een groot team van vrijwilligers actief bij de Posten. Dat waarderen wij enorm! Daarom hebben we alles goed geregeld. Als vrijwilliger weet je waar je aan toe bent. We leggen de afspraken vast en er zijn vaste contactpersonen die alles rondom het vrijwilligerswerk regelen en coördineren.

Vrijwilliger worden: iets voor jou?

Vindt je het leuk om iets te betekenen voor onze bewoners of cliënten? Werk je graag in een gezellige omgeving, werk je graag in een team of juist liever alleen? Wij brengen vraag en aanbod graag bij elkaar!

Bekijk de vacatures voor vrijwilligers bij de Posten >>

Lees het interview met Anne Wilderink, coördinator vrijwilligerswerk: "Vrijwilligerswerk bij de Posten maakt gelukkig" >>

Ben je enthousiast geworden?

Neem dan contact op met onze coördinator Vrijwilligers:

Anne Wilderink, telefoon 06 - 30626518, e-mail awilderink@deposten.nl, bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 09.00 en 12.30 uur.

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E