Woonzorg

Méér dan alleen zorg

Wanneer u in de Posten komt wonen, alleen of met uw partner, willen wij graag dat u zich hier echt thuis voelt. Uw woongenot en welbevinden vinden wij erg belangrijk. Vanzelfsprekend kunt u in de Posten rekenen op hoogwaardige verpleging & behandeling en verzorging van betrokken medewerkers, artsen en therapeuten, die samen werken in het MTH-team. Maar wij begrijpen dat u méér wilt dan alleen zorg. U wilt ook graag lekker eten, anderen ontmoeten, leuke dingen doen. En ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Niet voor niets staat de Posten bekend om haar gezellige en levendige sfeer.

Inschrijven en wachttijden

Heeft u belangstelling om in de Posten te komen wonen, neemt u dan contact op met de Posten. Onze medewerkers vertellen u alles over de mogelijkheden.  De wachttijd voor een appartement in de Posten is o.a. afhankelijk van uw zorgvraag en uw woonwensen. Onze cliëntadviseurs zijn altijd op de hoogte van de actuele wachtlijst en de beschikbare appartementen. Zij geven u graag informatie op maat. U kunt hen bereiken via telefoonnummer 053-4753 753.

Onze appartementen

In de Posten vindt u appartementen in verschillende soorten en maten. Welk appartement wij u kunnen aanbieden hangt o.a. af van uw zorgbehoefte en uw wensen. U kunt voor vrijwel alle vormen van zorg in de Posten terecht:

  • In de Posten vindt u een- en tweekamerappartementen, waar onze teams van verzorgenden en verpleegkundigen u zorg bieden die varieert van hulp bij uw dagelijkse persoonlijke verzorging tot intensieve verpleeghuiszorg.
  • Voor een tijdelijke opname, bijvoorbeeld om te herstellen na een ziekenhuisopname, kunt u terecht in een ingerichte zit-slaapkamer op één van onze zorgafdelingen.
  • Op onze revalidatieafdeling verblijft u tijdelijk in een zit-slaapkamer. Uw verblijf is erop gericht dat u zich na maximaal drie maanden weer zelfstandig thuis kunt redden. Behalve een gezamenlijke huiskamer vindt u hier een ruime oefenzaal, waar u onder begeleiding van onze therapeuten, maar ook individueel, werkt aan uw herstel.
  • Onze afdelingen PG (A-plus, het Hofje en Heideveld) bieden een beschermde woonomgeving wanneer het zelfstandig wonen niet meer gaat door geheugenproblematiek (dementie). U beschikt over een zit-slaapkamer en u brengt veel tijd door in de gezellige huiskamers op de afdeling of in één van de speciaal ingerichte themahoekjes.
<

Zorgkaart Nederland
 


 


Links | Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E