Wonen

Zelfstandig wonen met zorg altijd dichtbij

Op zoek naar een geschikte seniorenwoning? In en rond de Posten zijn er volop mogelijkheden om zelfstandig te blijven wonen, waarbij u zonodig een beroep kunt doen op de (thuis)zorg van de Posten. Grenzend aan de Posten zijn er aantrekkelijke appartementen te huur. Kenmerkend voor deze wooncomplexen is dat er een zorgpost van de Posten Thuiszorg is gehuisvest. Als een goede buur, die u een helpende hand biedt als het nodig is.

Als bewoner van één van de onderstaande appartementencomplexen kunt u gebruik maken van alle faciliteiten van de Posten, zoals het huisartsenspreekuur, de fysiotherapie en de kapper. Ook voor een maaltijd, activiteiten en ontspanning bent u van harte welkom in de Posten en kunt u tegen een vergoeding deelnemen aan de Postenclubs en de uitstapjes van reisbureau Efkes d’r Oet.

Zolang mogelijk veilig thuis

Zeker en veilig, dat bent u met een EHBA-abonnement (eerste hulp bij alarmering)  van de Posten Thuiszorg. Met dit abonnement bent u zeker van hulp als er zich een noodsituatie voordoet. Lees meer over een abonnement voor  Eerste Hulp bij Alarmering van de Posten >>
Zelfstandig wonen met de Posten Thuiszorg altijd dicht bij. Dat kan in:

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E