Bezoekregeling

Op bezoek in de Posten of op Erve Leppink

Als er één ding is dat we hebben geleerd van de coronapandemie, dan is het wel hoe belangrijk persoonlijke ontmoetingen met geliefden zijn. Dat geldt voor ons allemaal, maar vooral voor de ouderen die in de Posten en op Erve Leppink wonen. Gelukkig is er dankzij de vaccinaties weer veel mogelijk. U bent dan ook van harte welkom om uw naaste te komen bezoeken. De regels voor bezoek zijn met ingang van 25 september 2021 als volgt:

Mondkapjes
Tijdens uw bezoek bent u vrij om te kiezen of u in de Posten en op Erve Leppink een mondkapje draagt. Bedenk dat het dragen van een mondkapje niet alleen de verspreiding van het coronavirus tegengaat, maar ook van andere vervelende virussen, zoals influenza en verkoudheid. Bij verkoudheidsklachten (niet gerelateerd aan corona) adviseren wij daarom iedereen om binnen de 1,5 meter een mondkapje te dragen. Mondkapjes zijn voor bezoekers verkrijgbaar bij de receptie van de Posten en op Erve Leppink bij de zorgmedewerkers.
Voor onze medewerkers geldt dat zij op basis van eigen professioneel inzicht zelf beslissen of zij een mondneusmasker dragen.

Basisregels
Er kan weer heel veel, maar het coronavirus is niet weg. Daarom blijven wij voorzichtig en vragen we ook u om goede keuzes te maken: kom niet met teveel mensen tegelijk en kom zeker niet als u (mogelijk) in contact bent geweest met iemand die  corona-gerelateerde klachten heeft. Het naleven van de landelijke  basismaatregelen blijft essentieel:

  • Geef elkaar de ruimte (1,5 meter is niet meer verplicht, maar wél veilig!)
  • Was regelmatig uw handen met water en zeep
  • Hoest en nies in uw elleboog
  • Heeft u klachten, blijf dan thuis en laat u testen
  • Zorg regelmatig voor frisse lucht in binnenruimtes

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Restaurant De Brink

U bent van harte welkom in restaurant De Brink om samen met uw vader, moeder of naaste een drankje en hapje te gebruiken. Voor de horeca in zorginstellingen, zoals ons restaurant De Brink, is het coronatoegangsbewijs niet verplicht. Wel zijn hier uiteraard alle landelijke basisregels van kracht.

Corona toegangsbewijs
Vanaf 25 september zijn in Nederland de horeca, evenementen, bioscopen en theaters alleen toegankelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs. Dit is een officieel bewijs dat iemand volledig is gevaccineerd, is hersteld van corona of een negatieve testuitslag heeft van maximaal 24 uur oud. Heeft uw vader, moeder of naaste een coronatoegangsbewijs nodig voor een activiteit buiten de Posten, maar kan hij/zij de coronacheck app niet gebruiken? Dan kunt u met behulp van zijn/haar DigiD een coronabewijs printen via  https://coronacheck.nl/nl/print/

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E