Coronavirus - informatie voor familie

Hieronder vindt u informatie over de actuele maatregelen in verband met het coronavirus binnen de Posten. 

Bezoek

Als er één ding is dat we hebben geleerd van de eerste fase van de coronapandemie, dan is het wel hoe belangrijk persoonlijke ontmoetingen met geliefden zijn. Dat geldt voor ons allemaal, maar vooral voor de ouderen die in de Posten en op Erve Leppink wonen. U bent dan ook van harte welkom om uw naaste te komen bezoeken. Het stijgend aantal mensen met corona, buiten maar ook binnen onze muren, maakt dat we een gezamenlijke verantwoordelijkheid hebben. We moeten er samen voor zorgen dat we de woon- en werkomgeving in de Posten en Erve Leppink zo veilig mogelijk houden. Wij leven alle overheidsmaatregelen en hygiëneregels strikt na. Niet alleen op ons werk, maar ook privé.
Ook doen we er alles aan om het bezoek aan de bewoners van onze locaties mogelijk te blijven maken. Daarbij vragen we ook iets van u, als familie en naasten. Houdt u zich alstublieft aan onze bezoekregeling en alle coronamaatregelen. Wij raden het zeer dringend af om uw familielid of naaste op te halen voor een bezoek bij u thuis of ergens anders.
We realiseren ons heel goed wat we van u vragen. Maar we moeten echt samen de verantwoordelijkheid pakken om het coronavirus weer onder controle te krijgen. U mag vertrouwen op onze inzet voor uw naaste. Wij rekenen ook op u!

Op bezoek in de Posten of op Erve Leppink

Elk bezoek moet via ons digitale reserveringssysteem worden gepland. Daarmee voldoen we aan de eisen van een bezoekersregistratie voor het geval er een bron- en contactonderzoek moet worden uitgevoerd. Alle eerste contactpersonen hebben een e-mail of brief ontvangen met uitleg over dit reserveringssysteem.  Alles wat u moet weten aan een bezoek over de Posten of Erve Leppink, zoals de bezoektijden, vindt u op de webpagina Bezoekregeling >>

Verder wijzen we u graag op het volgende:

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E