Thuiszorg

Samen werkt het beter

De Posten Thuiszorg heeft als werkgebied Enschede-Zuid en biedt ook thuiszorg binnen appartementencomplex Het Lindenhof (gevestigd in Enschede-Oost). De Posten Thuiszorg biedt die ondersteuning en hulp die ú thuis nodig heeft. Samen kijken we naar de mogelijkheden en samen zoeken we naar de beste oplossing voor u. De wijkverpleegkundige stelt de indicatie voor thuiszorg, stelt met u een zorgplan op, bewaakt de uitvoering ervan en zorgt voor de terugkoppeling naar artsen en andere zorgverleners. Daarnaast kan de wijkverpleegkundige een indicatie stellen voor een PGB (persoonsgebonden budget).

 

De Posten Thuiszorg is een kleinschalige, betrokken organisatie, dichtbij in uw eigen buurt. We spelen in op uw wensen en veranderingen in uw gezondheid. Dit draagt eraan bij dat u zo lang mogelijk in uw eigen huis kunt blijven wonen. Onder het motto “samen werkt het beter” bieden wij:

Meer informatie over Thuiszorg de Posten

Meer informatie over thuiszorg of thuiszorg aanvragen? De wijkverpleegkundige van de Posten is bereikbaar via telefoonnummer 053 - 4 753 753.

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E