Versoepeling bezoekregeling

Op maandag 8 maart was er weer een persconferentie over de coronacrisis. Daarin werden kleine aanpassingen op de huidige maatregelen aangekondigd, waaronder een verruiming van de bezoekregeling voor verpleeghuizen. 
Natuurlijk kijken we reikhalzend uit naar het leven zoals we dat voor corona gewend waren. In de persconferentie maakten premier Rutte en minister De Jonge duidelijk dat dat nog wel even op zich laat wachten. Een derde golf coronabesmettingen door de Britse variant ligt nog op de loer en er zijn nog te weinig mensen gevaccineerd om alle voorzorgsmaatregelen al los te kunnen laten. Elke versoepeling brengt ook risico's met zich mee, en daarom vragen we iedereen om de basismaatregelen goed te blijven naleven.

Corona is helaas nog niet voorbij, maar we zitten op een kantelpunt. Door de grote vaccinatiebereidheid staan we nu op het punt om de eerste versoepelingen door te voeren. 
Met ingang van donderdag 11 maart is de bezoekregeling in de Posten en op Erve Leppink verruimd, passend binnen de richtlijnen van de persconferentie van 8 maart: lees alles over de bezoekregeling >>

11 maart 2021

> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E