Restaurant De Brink

Bruisend hart van de Posten

De Posten beschikt over restaurant en eigen keuken. Zeven dagen per week serveren we de maaltijden vers en warm. Net als thuis! Restaurant De Brink is niet alleen het hart van de Posten, maar is ook een ontmoetingsplek voor wijkbewoners. We hebben een vitrine met vers gebak en een uitgebreide kaart met hapjes, drankjes en lunchgerechten. De Brink is regelmatig het toneel voor cabaret- en toneelvoorstellingen, optredens van koren en muziekgezelschappen, live uitzendingen van Radio de Posthoorn, spelletjesmiddagen (zoals bingo), kledingverkoop en feestelijke bijeenkomsten. 

Corona bezoekregeling restaurant de Brink

De regels voor de landelijke horeca zijn niet van toepassing op restaurants in zorginstellingen. Vanwege de ontmoetingsfunctie voor bewoners zijn de openingstijden van De Brink ongewijzigd. Bewoners blijven met hun bezoekers welkom voor een drankje en hapje. Wel gelden er een aantal maatregelen, zodat De Brink zo veilig mogelijk blijft:

- Er is plaats voor maximaal 70 gasten (vol = vol).
- Er geldt een maximum van 4 gasten per tafel.
- Externe gasten zijn alleen welkom in gezelschap van een bewoner.
- Nieuwe reserveringen voor groepsfeestjes voor verjaardagen of jubilea van bewoners zijn helaas niet mogelijk.

Restaurant De Brink:

Restaurant De Brink is zeven dagen in de week geopend van 08.30-21.00 uur. Van 12.00-13.00 uur en 17.00-18.30 uur kunt u terecht voor lunch, warme maaltijd en avondeten. U kunt ter plekke uw eigen menu samenstellen en het door u gewenste aantal gangen kiezen.

Bekijk hier het weekmenu van restaurant De Brink >>

Bekijk hieronder de video voor een sfeerimpressie. 

  

Activiteitenpas en stempelkaart

Bent u in het bezit van activiteitenpas, neem deze dan mee zodat u kunt genieten van gratis koffie of thee. Kunt u de activiteitenpas niet tonen, dan zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen. Met de gratis stempelkaart - verkrijgbaar in De Brink - kunt u sparen voor een gratis maaltijd. Neem deze kaart altijd mee, want achteraf kunnen wij geen stempels meer zetten.

Overige faciliteiten restaurant De Brink

Naast het genieten van een vers bereide maaltijd biedt de Brink een aantal faciliteiten, zoals twee buitenterrassen, bibliotheek, groot televisiescherm, WIFI voor gratis internet en een speelhoek voor kleine kinderen.

Volg Restaurant De Brink op Facebook >>

De Brink

        
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E