De toegevoegde waarde van zorgtechnologie

Eind 2021 namen de zorgteams op Erve Leppink een nieuw zorgoproepsysteem in gebruik. Dit systeem is een mooi voorbeeld van technologie die bijdraagt aan de kwaliteit van leven van de bewoners. 

Ruim een jaar na de invoering van het nieuwe zorgoproepsysteem werd extern projectleider Ine Galle geïnterviewd door Anne Hurenkamp. 

In deel 1 van dit interview kijkt Ine terug op het aanschaf- en implementatietraject. Waarom kwam het nieuwe systeem er? En waardoor werd de implementatie een succes? Ine vertelt wat zij mooi vindt aan wat er bij de Posten gebeurde: "Juist door de focus van zorgtechnologie af te halen, krijg je inspiratie om anders te gaan werken. In het belang van cliënten én medewerkers. Dat gaat heel goed bij de Posten.”  >> Lees hier het volledige interview met Ine Galle.

In deel 2 van het interview lees je hoe het vervolgtraject vorm krijgt. Daarbij speelt Persoonsgericht werken een grote rol. Deel 2 beschrijft hoe technologie helpt om de ambitie van Erve Leppink te verwezenlijken: het bieden van vrijheid met veiligheid op maat. Daarover zegt Ine onder meer: "๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ฑ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ช๐˜ฆ, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ณ๐˜ข๐˜ข๐˜จ: ‘๐˜ž๐˜ข๐˜ต ๐˜ธ๐˜ช๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ, ๐˜ธ๐˜ข๐˜ต ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ซ?’ ๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ช๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜Œ๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜จ๐˜ข๐˜ข๐˜ต ๐˜ฃ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜—๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ!" >> Lees hier deel 2 van het interview met Ine Galle.

 
10 maart 2023

> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E