Heeft u ons al gewaardeerd op Zorgkaart Nederland?

Na een operatie aan haar vinger had de moeder van onze receptioniste Annette van der Zee onlangs opeens hulp nodig. Annette wist natuurlijk de weg en schakelde de thuiszorg van de Posten in. Daarover was zowel zij, als haar moeder erg tevreden. Mevrouw Odink liet op Zorgkaart Nederland dan ook een mooie waardering achter over de ontvangen thuiszorg.

Review Zorgkaart Nederland

Annettes moeder liet haar waardering blijken in een review op Zorgkaart Nederland, de website van Patiëntenfederatie Nederland en de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier kunt u uw ervaringen met de zorg delen, waardoor de website zorgvragers informatie biedt om te kunnen kiezen voor een zorgverlener die het beste past. Voor de Posten en andere zorgaanbieders is ZorgkaartNederland een instrument waarmee we  zien wat volgens u goed gaat en wat beter kan. Dus ontvangt u zorg of heeft u recent zorg van de Posten ontvangen dan doet u ons een groot plezier met het achterlaten van een review op www.zorgkaartnederland.nl

Annette vertelt: “Sinds jaren ben ik, eerst vanuit het Adviespunt en later vanuit gewoonte bij de receptie, gewend om mensen te wijzen op de diensten van de Posten. Wat er zoal mogelijk is in geval van nood. Een paar weken geleden stond mijn moeder ineens aan de andere kant en had hulp nodig na een spoedoperatie aan haar vinger. En dan komt die kennis goed van pas. Ze mocht na 5 dagen ziekenhuis weer naar huis met een ingepakte vinger. Daar waren ook de nodige aanpassingen gedaan. Maar de grootste hulp kwam van de Posten. Zeker is het handig dat je de lijntjes kent en daar hebben we dan ook zeker gebruik van gemaakt. Het lijkt ‘maar’ een vinger, maar je bent flink onthand. Alles was geregeld voordat mijn moeder thuiskwam.”
“Team Wesselerbrink werd ingeschakeld, een superteam! Goede zorg, communicatie en vriendelijke collega's. Complimenten, zeker van mijn moeder! De smakelijke maaltijden van de Posten werden dagelijks bezorgd en de ergotherapeut van de Posten kwam aan huis. Ook al supergoede zorg. Via Carenzorgt was alles te volgen en wist mijn moeder precies wanneer er weer een collega verwacht werd. Daar kon ze haar medicatie op aanpassen. 
Het was fijn om nu eens aan de andere kant te zien hoe het werkt en dat het werkt! Want het werkt zeker en dat zouden heel veel meer mensen moeten weten. Ik zal iedereen in de Enschedese zuidwijken dit aanbevelen. Dank je wel allen!”

Thuiszorgverpleegkundige Amina van de Posten met klant thuiszorg
Op de foto: mevrouw Odink en Amina Noamani, verpleegkundige thuiszorg

Datum: 3 augustus 2020


> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E