Weekmenu de Brink

Vers bereide maaltijden door onze koks

Genieten van een vers bereide maaltijd, in een gezellige en gastvrije ambiance, dat is de Brink.  Dagelijks bieden wij twee momenten waarop u van een warme maaltijd kunt genieten. U bent van harte welkom tussen 12.00 - 13.00 uur en tussen 17.00 - 18.30 uur.
De kosten voor een maaltijd zijn:

3- Gangen menu   € 8,90
Soep   € 1,30
Hoofdgerecht   € 6,50
Nagerecht   € 1,10 

Bekijk hier de uitgebreide menukaart van onze catering. Via onze website publiceren wij de menu's , maar u kunt het weekmenu ook wekelijks via de mail ontvangen. Via deze link weekmenu kunt u zich hiervoor inschrijven.

Deze week op het menu:           

   

 

Donderdag 14 maart

  • Soep keuze
  • Babi pangang / runder saucijs
  • Doperwten / wortelen
  • Witte rijst / aardappelpuree
  • Dessert keuze

 

Vrijdag 15 maart

  • Soep keuze
  • Boeren omelet / kipfilet
  • Gemengde rauwkost / andijvie à la crème
  • Gebakken aardappelen / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Zaterdag 16 maart

  • Soep keuze
  • Thuringer braadworst / spare ribs
  • Snijbonen / gemengde groente
  • Gekookte aardappelen / aardappel pannenkoeken
  • Dessert keuze

Zondag 17 maart

  • Soep keuze
  • Varkens schnitzel / runder ragout
  • Witlof à la crème / broccoli
  • Gekookte kriel aardappelen / aardappelpuree
  • Dessert keuze

 

Maandag 18 maart

  • Soep keuze
  • Romige penne pasta met zalm
  • Gemengde rauwkost salade, of
  • Sucadelapje
  • Rode kool / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

 

Dinsdag 19 maart

  • Soep keuze
  • Beenhammetje
  • Voorjaars groente mix / gekookte aardappelen, of
  • Bami goreng
  • Foe yong hai
  • Kroepoek en rauwkost
  • Dessert keuze

 

Woensdag 20 maart

  • Soep keuze
  • Gehaktbal / drumsticks
  • Rode bieten met appel / rauwkost
  • Gekookte aardappelen / gebakken aardappelen
  • Dessert keuze

 

Donderdag 21 maart

  • Soep keuze
  • Riblapje / wrap met kip
  • Witte bonen in tomatensaus / gemengde sla met dressing
  • Gekookte aardappelen / rijst met saus
  • Dessert keuze

 

Vrijdag 22 maart

  • Soep keuze
  • Karbonade / rundersaucijs
  • Stamppot snijbonen / wortelen
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Zaterdag 23 maart

  • Soep keuze
  • Boeren kip burger / spare ribs
  • Andijvie / grill groente
  • Gekookte aardappelen / aardappel pannenkoeken
  • Dessert keuze

  

Zondag 24 maart

  • Soep keuze
  • Houthakkers steak / kiprollade
  • Bloemkool met saus / sperziebonen
  • Gekookte aardappelen / aardappelpuree
  • Stoofperen
  • Dessert keuze

 

Maandag 25 maart

  • Soep keuze
  • Speklap / lamsrollade
  • Spitskool / witlof a la creme
  • Gekookte aardappelen / aardappelpuree

 

Dinsdag 26 maart

  • Soep keuze
  • Posten rollade / wrap met kip
  • Romanobonen / rauwkost salade
  • Gekookte aardappelen / rijst met saus
  • Dessert keuze

 

Woensdag 27 maart

  • Soep keuze
  • Kippenpoot / gehaktbal
  • Stamppot raapstelen / rode bieten
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

 

Donderdag 28 maart

  • Soep keuze
  • Sucadelapje / spare ribs
  • Spinazie à la crème / grill groente
  • Gekookte aardappelen / aardappel pannenkoeken
  • Dessert keuze

 

Vrijdag 29 maart

  • Soep keuze
  • Nasi goreng
  • Kipsate met satesaus
  • Kroepoek en rauwkost, of
  • Gebakken vis
  • Wortelen / aardappelpuree
  • Dessert keuze

 

Zaterdag 30 maart

  • Soep keuze
  • Braadworst / kipfilet
  • Doperwten / zuurkool met ananas
  • Aardappelpuree / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Zondag 31 maart

  • Soep keuze
  • Spare ribs / runderrolade
  • Bloemkool met saus / ratatouille
  • Gekookte kriel aardappelen / pommes duchesse
  • Dessert keuze

 

 

<

Zorgkaart Nederland
 


 


Links | Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E