Weekmenu de Brink

Vers bereide maaltijden door onze koks

Genieten van een vers bereide maaltijd, in een gezellige en gastvrije ambiance, dat is de Brink.  Dagelijks bieden wij twee momenten waarop u van een warme maaltijd kunt genieten. U bent van harte welkom tussen 12.00 - 13.00 uur en tussen 17.00 - 18.30 uur.
De kosten voor een maaltijd zijn:

3- Gangen menu   € 8,45
Soep   € 1,20
Hoofdgerecht   € 6,20
Nagerecht   € 1,05 

Via onze website publiceren wij de menu's , maar u kunt het weekmenu ook wekelijks via de mail ontvangen. Via deze link weekmenu kunt u zich hiervoor inschrijven.

Week menu van de Brink    

Vrijdag 16 februari

  • Soep keuze
  • Stamppot boerenkool / varkensribbetjes
  • Tafelzuur, of
  • Rundersaucijs
  • Wortelen / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Zaterdag 17 februari

  • Soep keuze
  • Rijstebrij compleet
  • Slaatje / iets voor bij de thee, of
  • Kippenpoot
  • Rauwkost / Gebakken aardappelen
  • Dessert keuze

Zondag 18 februari

  • Soep keuze
  • Kipschnitzel / runderrollade
  • Doperwten-wortelen / witlof à la crème
  • Aardappelkroketten / gekookte kriel aardappelen
  • Dessert keuze

Maandag 19 Februari

  • Soep keuze
  • Riblapje / lamslapje
  • Rode bieten met appel / sperziebonen met knoflook en ui
  • Gekookte aardappelen / couscous met groente
  • Dessert keuze

Dinsdag 20 Februari

  • Soep keuze
  • Gebakken vis / kiprollade
  • Spinazie / wortelen
  • Aardappelpuree / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Woensdag 21 Februari

  • Soep keuze
  • Stamppot zuurkool met rookworst, of
  • Sucadelapje
  • Rode bieten / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Donderdag 22 Februari

  • Soep keuze
  • Procureurlapje
  • Witte bonen in tomatensaus / gekookte aardappelen, of
  • Nasi goreng met hamblokjes
  • Foe yong hai
  • Rauwkost en kroepoek
  • Dessert keuze

Vrijdag 23 Februari

  • Soep keuze
  • Gehaktschijf
  • Romanobonen / gekookte aardappelen, of
  • Wrap met kipvulling
  • Rauwkost / gebakken aardappelen
  • Dessert keuze

Zaterdag 24 Februari

  • Soep keuze
  • Lasagne bolognaise met rauwkost, of
  • Procureurlap
  • Tuinbonen / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Zondag 25 Februari

  • Soep keuze
  • Kippenpoot / varkensschnitzel
  • Sperziebonen / ratatouille
  • Gekookte aardappelen / frituur aardappelen
  • Dessert keuze

Maandag 26 februari

  • Soep keuze
  • Kippenragout / kalfslapje
  • Doperwten / schorseneren à la creme
  • Pasta / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Dinsdag 27 februari

  • Soep keuze
  • Thuringer braadworst / runder gehaktbal
  • Hete bliksem / rode kool
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Woensdag 28 februari

  • Soep keuze
  • Sucadelapje / spare ribs
  • Spitskool / rauwkost
  • Gekookte aardappelen / gebakken aardappelen
  • Dessert keuze

Donderdag 1 maart

  • Soep keuze
  • Bami goreng compleet
  • Drumsticks met zoet zure saus, of
  • Procureurlapje
  • Witlof / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Vrijdag 2 maart

  • Soep keuze
  • Gebakken vis / kalkoenfilet
  • Rode bieten / doperwten
  • Aardappelpuree / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Zaterdag 3 maart

  • Soep keuze
  • Chili concarne / speklap
  • Komkommer rauwkost / koolrabi à la crème
  • Witte rijst / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Zondag 4 maart

  • Soep keuze
  • Varkens cordon bleu / kiprollade
  • Bloemkool met saus / gemengde rauwkost
  • Gekookte kriel aardappelen / gebakken aardappelen
  • Dessert keuze


Zorgkaart Nederland


Links | Sitemap | DisclaimerContact |  T 053 - 4753 753 | E