Weekmenu de Brink

Vers bereide maaltijden door onze koks

Genieten van een vers bereide maaltijd, in een gezellige en gastvrije ambiance, dat is de Brink.  Dagelijks bieden wij twee momenten waarop u van een warme maaltijd kunt genieten. U bent van harte welkom tussen 12.00 - 13.00 uur en tussen 17.00 - 18.30 uur.
De kosten voor een maaltijd zijn:

3- Gangen menu   € 8,90
Soep   € 1,30
Hoofdgerecht   € 6,50
Nagerecht   € 1,10 

Bekijk hier de uitgebreide menukaart van onze catering. Via onze website publiceren wij de menu's , maar u kunt het weekmenu ook wekelijks via de mail ontvangen. Via deze link weekmenu kunt u zich hiervoor inschrijven.

Deze week op het menu:

       

Maandag 14 januari

  • Soep keuze
  • Varkens cordon bleu / wrap met gehakt
  • Rode bieten met appel / rauwkost
  • Gekookte aardappelen / rijst met saus
  • Dessert keuze

Dinsdag 15 januari

  • Soep keuze
  • Kipkerrie ragout / lamslapje
  • Doperwten / grill groente
  • Witte rijst / aardappelpuree
  • Dessert keuze

Woensdag 16 januari

  • Soep keuze
  • Kibbeling / kipfilet
  • Wortelen / witlof a la crème
  • Gebakken aardappelen / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Donderdag 17 januari

  • Soep keuze
  • Gehaktbal
  • Spitskool / gekookte aardappelen, of
  • Foe yong hai
  • Bami goreng compleet
  • Zoet zure rauwkost en kroepoek
  • Dessert keuze

Vrijdag 18 januari

  • Soep keuze
  • Hachee / karbonade
  • Hutspot / broccoli
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Zaterdag 19 januari

  • Soep keuze
  • Thuringer braadworst / gebakken vis
  • Gemengde rauwkost salade / spinazie
  • Patat / aardappelpuree
  • Dessert keuze

Zondag 20 januari

  • Soep keuze
  • Kippenpoot / schnitzel
  • Sperziebonen / gemengde rauwkost
  • Gekookte aardappelen / gebakken aardappelen
  • Dessert keuze

Maandag 21 januari

  • Soep keuze
  • Speklap / kipburger
  • Spruiten / boterbonen
  • Aardappelpuree / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Dinsdag 22 januari

  • Soep keuze
  • Riblapje / wrap met kipvulling
  • Koolrabi / rauwkost
  • Gekookte aardappelen / witte rijst met saus
  • Stoofperen compote
  • Dessert keuze

Woensdag 23 januari

  • Soep keuze
  • Bruine bonensoep met rookworst,
  • Runder gehaktbal / rode bieten
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Donderdag 24 januari

  • Soep keuze
  • Drumsticks / spare ribs
  • Spinazie à la crème / stamppot boerenkool met spekjes
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Vrijdag 25 januari

  • Soep keuze
  • Babi pangang met zoet-zure saus / riblapje
  • Nasi goreng compleet / rode kool
  • Gekookte aardappelen
  • Rauwkostsalade
  • Dessert keuze

Zaterdag 26 januari

  • Soep keuze
  • Kiprollade / varkens rib eye
  • Doperwten-wortelen / rauwkost
  • Gekookte aardappelen / gebakken aardappelen
  • Dessert keuze

Zondag 27 januari

  • Soep keuze
  • Gehakt cordonbleu / kipfilet
  • Bloemkool met saus / grill groente
  • Pommes duchesse / gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

 

<

Zorgkaart Nederland
 


 


Links | Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E