Weekmenu de Brink

Vers bereide maaltijden door onze koks

Genieten van een vers bereide maaltijd, in een gezellige en gastvrije ambiance, dat is de Brink.  Dagelijks bieden wij twee momenten waarop u van een warme maaltijd kunt genieten. U bent van harte welkom tussen 12.00 - 13.00 uur en tussen 17.00 - 18.30 uur.
De kosten voor een maaltijd zijn:

3- Gangen menu   € 8,45
Soep   € 1,20
Hoofdgerecht   € 6,20
Nagerecht   € 1,05 

Via onze website publiceren wij de menu's , maar u kunt het weekmenu ook wekelijks via de mail ontvangen. Via deze link weekmenu kunt u zich hiervoor inschrijven.

Week menu van de Brink

Dinsdag 17 oktober

  • Soep keuze
  • Procureur steak 
  • Spinazie à la crème / gekookte aardappelen, of
  • Mihoen compleet
  • Kip in ketjap
  • Kroepoek en rauwkost
  • Dessert keuze

Woensdag 18 oktober

  • Soep keuze
  • Macaroni schotel / cordon bleu
  • Gemengde rauwkost / romanobonen
  • Aardappelpuree
  • Dessert keuze

Donderdag 19 oktober

  • Soep keuze
  • Gebakken vis / boeren omelet
  • Rode bieten met appel / rauwkost
  • Aardappelpuree / gebakken aardappelen
  • Dessert keuze

Vrijdag 20 oktober

  • Soep keuze
  • Riblapje / spare ribs
  • Tuinbonen / herfststoofpot
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Zaterdag 21 oktober

  • Soep keuze
  • Zuurkool schotel, of
  • Kipvink
  • Gekookte aardappelen / boterboontjes
  • Appelmoes
  • Dessert keuze

Zondag 22 oktober

  • Soep keuze
  • Kipschnitzel / beenhammetje
  • Bloemkool à la crème / grill groente
  • Gekookte aardappelen / gefrituurde aardappelen
  • Dessert keuze

Maandag 23 oktober

  • Soep keuze
  • Wildragout / kipbraadlapje
  • Rode kool / macedoine groente
  • Gekookte aardappelen / gebakken aardappelen
  • Dessert keuze

Dinsdag 24 oktober

  • Soep keuze
  • Gehaktballetjes met satésaus / sucadelapje
  • Nasi goreng compleet / andijvie à la crème
  • Gekookte aardappelen
  • Rauwkost
  • Dessert keuze

Woensdag 25 oktober

  • Soep keuze
  • Slavink / gebakken vis
  • Boterboontjes / rauwkost
  • Gekookte aardappelen / gebakken aardappelen
  • Dessert keuze

Donderdag 26 oktober

  • Soep keuze
  • Varkensribbetjes / kipsaucijs
  • Herfststoofpot / witlof
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Vrijdag 27 oktober

  • Soep keuze
  • Gehaktbal van rund / spaghetti bolognaise
  • Romano bonen / rauwkost
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Zaterdag 28 oktober

  • Soep keuze
  • Paprika goulash / kibbeling met remouladesaus
  • Doperwten / wortelen
  • Witte rijst / gebakken aardappelen
  • Komkommer salade
  • Dessert keuze

Zondag 29 oktober

  • Soep keuze
  • Gestoofde zalm filet / cotelette suisse
  • Stamppot broccoli / gemengde rauwkost
  • Gefrituurde aardappelen
  • Dessert keuze

Maandag 30 oktober

  • Soep keuze
  • Sucadelapje / Steenoven Pizza
  • Macedoine / gemengde sla met tomaat, komkommer en ei
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Dinsdag 31 oktober

  • Soep keuze
  • Thuringer braadworst / kip cordon bleu
  • Gemengde rauwkost / sperziebonen
  • Gebakken aardappelen / aardappelpuree
  • Dessert keuze

Woensdag 1 november

  • Soep keuze
  • Spare ribs / runder gehaktbal
  • Stamppot boerenkool / schorseneren a la crème
  • Gekookte aardappelen
  • Dessert keuze

Donderdag 2 november

  • Soep keuze
  • Drumsticks / foe yong hai
  • Tuinbonen / nasi goreng met hamblokjes
  • Aardappelpuree / atjar en kroepoek
  • Dessert keuze

Vrijdag 3 november

  • Soep keuze
  • Bruine bonensoep met rookworst
  • of
  • Kibbeling met remouladesaus
  • Rauwkost
  • Gebakken aardappelen
  • Dessert keuze

Zaterdag 4 november

  • Soep keuze
  • Deense schnitzel / wrap met kipvulling
  • Witlof à la crème / rauwkost
  • Gekookte aardappelen / basmati rijst
  • Dessert keuze

Zondag 5 november

  • Soep keuze
  • Posten rollade / zigeuner schnitzel
  • Broccoli / grill groente
  • Gekookte kriel aardappelen / gefrituurde aardappelen
  • Dessert keuze

 


Zorgkaart Nederland


Links | Sitemap | DisclaimerContact |  T 053 - 4753 753 | E