Weekmenu De Brink

Vers bereide maaltijden door onze koks

Genieten van een vers bereide maaltijd, in een gezellige en gastvrije ambiance, dat is De Brink.  Dagelijks bieden wij twee momenten waarop u van een warme maaltijd kunt genieten. U kunt ter plekke kiezen uit 2 soorten soep, groente, aardappelgerecht en vlees. U bent van harte welkom tussen 12.00 - 13.30 uur en tussen 17.00 - 18.30 uur.

De kosten voor een maaltijd zijn:
Soep: € 1,30
Hoofdgerecht: € 6,50
Nagerecht: € 1,10

Via deze website publiceren wij de menu's, maar u kunt het weekmenu ook wekelijks via de mail ontvangen. Ja, ik wil elke week het weekmenu in mijn e-mail >>

Deze week op het menu   

Maandag 24 februari

Soep keuze
Kippenragout / kalfslapje
Doperwten / schorseneren à la crème
Pasta / gekookte aardappelen
Dessert keuze

Dinsdag 25 februari

Soep keuze
Thuringer braadworst / rundergehaktbal
Hete bliksem / rode kool
Gekookte aardappelen
Dessert keuze

Woensdag 26 februari

Soep keuze
Sucadelapje / spare ribs
Spitskool / rauwkost
Gekookte aardappelen / gebakken aardappelen
Dessert keuze

Donderdag 27 februari

Soep keuze
Drumsticks met zoetzure saus
Bami goreng
Rauwkost en kroepoek, of
Procureurlapje
Witlof / gekookte aardappelen
Dessert keuze

Vrijdag 28 februari

Soep keuze
Gebakken vis / kalkoenfilet
Rode bieten / doperwten
Aardappelpuree / gekookte aardappelen
Dessert keuze

Zaterdag 29 februari

Soep keuze
Chili con carne / speklap
Komkommer rauwkost / koolrabi à la crème
Witte rijst / gekookte aardappelen
Dessert keuze

Zondag 1 maart

Soep keuze
Varkens cordon bleu / kiprollade
Bloemkool met saus / gemengde rauwkost
Gekookte kriel aardappelen / gebakken aardappelen
Dessert keuze

Maandag 2 maart

Soep keuze
Spare ribs / wrap met gehakt
Lente groente mix / sperziebonen met knoflook en ui
Gekookte aardappelen / witte rijst met saus
Dessert keuze

Dinsdag 3 maart  

Soep keuze
Kippenpoot / bonne femme / rauwkost, of
Riblap
Witlof en gekookte aardappelen
Dessert keuze

Woensdag 4 maart

Soep keuze
Houthakkersteak / rundergehaktbal
Andijvie à la creme / rauwkost
Gekookte aardappelen / gebakken aardappelen
Dessert keuze

Donderdag 5 maart

Soep keuze
Speklap 
Rode kool met appeltjes / gekookte aardappelen, of
Drumsticks met zoet zure saus
Bami goreng
Rauwkost en kroepoek
Dessert keuze

Vrijdag 6 maart

Soep keuze
Kipkerrie ragout / karbonade
Doperwten / boterbonen
Witte rijst / Gekookte aardappelen
Komkommer salade
Dessert keuze

Zaterdag 7 maart

Soep keuze
Verse worst
Koolraap / aardappelpuree, of
Lasagne bolognese
Rauwkost
Dessert keuze

Zondag 8 maart

Soep keuze
Runderrollade / Spare ribs
Broccoli / grillgroente
Rösti / aardappelpuree
Dessert keuze
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E