de Posten wint Overijsselse Vrijwilligersprijs 2020

Vanmiddag hebben onze collega's Anne Wilderink en Tineke Buitenhuis, samen met vrijwilligster Betsie van Roden, de Overijsselse Vrijwilligersprijs in Enschede in ontvangst genomen namens de Posten. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan 1 organisatie per provincie. Organisator is M.Pact. Vanwege corona zijn er dit jaar meerdere organisaties in het zonnetje gezet. Waaronder dus de Posten! 

Vrijwilligerscoördinator Anne is trots. “Dit is voor de Posten een mooie prijs. Maar vooral voor onze vrijwilligers is het een hele mooie waardering. Zij verdienen hem echt. Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen de Posten. Zij spelen een belangrijke rol voor onze bewoners, mantelzorgers en medewerkers. Oók in coronatijd. Velen van hen zijn sinds maart volop aan het werk in de Posten. En vrijwilligers die noodgedwongen thuis zijn zetten zich in door bewoners te bellen of een kaartje te sturen. Daar zijn we hen heel dankbaar voor. En dat is dus ook gezien door de organisatie van de vrijwilligersprijs."

Vanmiddag kregen we de prijs overhandigd door een gedeputeerde van de Provincie Overijssel. 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Die dag wordt officieel bekend gemaakt dat we de prijs hebben gewonnen. 

Overhandiging Overijsselse Vrijwilligersprijs aan vertegenwoordigers de Posten

24 november 2020
> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E