7 juni 2022, de 49e verjaardag van het huis!

Afgelopen dinsdag 7 juni was het groot feest in huis. De Posten vierde namelijk haar 49e verjaardag. De verjaardag viel dit jaar samen met de Week van de Amateurkunst (WAK) Enschede 2022. 
De Posten heeft haar locatie beschikbaar gesteld , waardoor wij hebben kunnen genieten van verscheidene gepassioneerde amateurkunstenaars. Ook een aantal van onze bewoners maakten onderdeel uit van deze amateurkunstenaar. 
Muziek, schilderijen, graffiti, handwerken, gedichten, zang; het is slechts een greep uit het aanbod. Uiteraard mochten de breiwerken van onze bewoonster, mevrouw Van der A, niet ontbreken. Mevrouw Van der A is dit jaar één van de gezichten van WAK Enschede. En niet zomaar een gezicht, ze is met haar 100  jaar het oudste gezicht welteverstaan! 
In de ochtend heeft zij samen met onze bestuurder (Rick Hogenboom) de Nederlandse vlag gehesen in de voortuin van de Posten. Daarna heeft zij plaatsgenomen achter haar marktkraam, samen met haar schoondochter en kleindochter. 

1Twente Enschede was op locatie om deze heugelijke dag in beeld te brengen. Bekijk hier de video >> 1Twente   

Ook Tubantia is geweest om mevrouw Van der A te interviewen. Lees hier het interview >>  artikel Tubantia

7 juni 2022, de 49e verjaardag van het huis!Van links naar rechts: mevrouw Van der A met haar schoondochter en kleindochter. 9 juni 2022> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E