Startbijeenkomst Twents Zilver bij de Posten

Door actieve kunstbeoefening prettiger, gezonder én samen oud! Dit is het uitgangspunt van Twents Zilver, Kwiek met Kunst. In dit project worden ouderen uitgedaagd om zelf kunstzinnig aan de slag te gaan. Om uit hun comfortzone te komen. Om nieuwe dingen uit te proberen en daardoor ook nieuwe mensen te ontmoeten.

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Logo Twents Zilver - Kwiek met Kunst
De Posten neemt deel aan Twents Zilver. Samen met gemeente Enschede, Kaliber Kunstenschool en Fit Art brengen we kunst, muziek en zang naar onze bewoners en ouderen in de wijk.
Op vrijdagmiddag 7 juni 2019 vond de aftrapbijeenkomst plaats in de Posten. Wethouder Jeroen Diepemaat en Wieke Jellema, manager sociaal domein van Kaliber Kunstenschool openden het programma. Daarna vertelden legden projectleiders Anita en Tineke van Fit-ART uit hoe zij kunst gaan inzetten voor beter en gezonder oud worden.
Ton Falkmann, manager bij de Posten, is verguld met de samenwerking. “De Posten werkt sinds afgelopen jaar samen met Kaliber Kunstenschool. Samen brengen we muziek dichterbij onze bewoners. Het is mooi om te zien hoe ouderen reageren op de muziek van leerlingen van de muziekschool. De Posten maakt graag gebruik van dit soort samenwerkingen en is trots partner te zijn.” 

Lees meer over het project Twents Zilver op de websites van Kaliber Kunstenschool en Fit-Art.

8 juni 2019


> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E