Technologiedag de Posten

Technologiedag enkel voor genodigden

Door corona kunnen wij helaas geen gasten van buiten de Posten verwelkomen op de Technologiedag. De dag is enkel voor onze medewerkers, bewoners en thuiszorgklanten bedoeld. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.  Wijkbewoners en andere belangstellenden vragen we geduld te hebben tot een volgende Technologiedag. Want die komt er ongetwijfeld!

============================================================


Wilt u beeldbellen met familie? Weten hoe WhatsApp werkt? Of waar u op moet letten als u een app downloadt? Zelf kennismaken met de nieuwste producten op het vlak van zorgtechnologie? Kom op vrijdag 24 september naar de Posten en ontdek hoe technologie kan helpen.

De maatschappij verandert continu en de zorg verandert mee. Zo blijven kwetsbare mensen langer thuis wonen en wordt er in zorginstellingen complexere zorg geleverd. Gelukkig groeien de technologische mogelijkheden met de dag; technologie kan steeds vaker een antwoord zijn op de zorgvraag. Het kan bijvoorbeeld bijdragen aan de zelfredzaamheid en het welzijn van mensen. Dit vraagt om digitaal fitte klanten en professionals. Daarom organiseert de Posten op vrijdag 24 september een technologiedag voor bewoners, medewerkers en thuiszorgklanten.  We beloven een boordevol programma, vol handige tips en wetenswaardigheden om het leven een stukje makkelijker te maken.

De Technologiedag vindt plaats op vrijdag 24 september in en om de Posten. De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig.

De dag is gevuld met leerzame workshops, de mogelijkheid om uw vragen te stellen tijdens het inloopspreekuur en uiteraard de kans om de nieuwste zorgtechnologische producten uit te proberen. 

 

Workshops

Deze dag kunt u deelnemen aan verschillende workshops. Zie hieronder de workshops die worden aangeboden met daarbij de bijbehorende tijden. 

Ochtend
CRDL                           10.15 - 10.45 uur
Compaan                    11.00 - 11.30 uur
Whatsapp                   11.30 - 12.00 uur

Middag
Whatsapp                    13.15 - 13.45 uur
CRDL                            14.00 - 14.30 uur                                         

Inloopspreekuren

Gedurende de dag (met een korte pauze tussen 12.00 en 13.00 uur) kunt u bij het inloopspreekuur uw vragen stellen rondom ICT (smartphones, tablets, etc). Daarnaast is er de mogelijkheid een persoonlijke casus voor te leggen en te bespreken met een aantal medewerkers van de Posten.
ICT: 
de inloopspreekuren worden verzorgd door onze collega's van Informatie & Automatisering (I&A) en door SeniorWeb. 
Casusbespreking: de inloopspreekuren worden verzorgd door de casemanager dementie, ergotherapeut en medewerker zorgtechnologie. 

Informatiemarkt

Tevens is er gedurende de dag een informatiemarkt. Op deze markt staat o.a. stands en producten van:
- Leveranciers van o.a. CompaanSARAbelevenistafelCRDL
SeniorWeb
Tante Co
TZA (De Technologie & Zorg Academie). Meer weten? Krijg alvast een voorproefje via de digitale rondleiding bij TZA. 
- Uitleenservice de Posten

Escape Room

Buiten op het plein in de truck van De Technologie & Zorg Academie bevindt zich een mini escape room. Om hieruit te komen moet u verschillende technologische hulpmiddelen gebruiken. Wie breekt het snelst uit? 

Pendelbus Stroinkslanden - de Posten

Er rijdt een pendelbus gedurende de dag tussen het Veldhof (Stroinkslanden) en de Posten. Dit biedt o.a. wijkbewoners de mogelijkheid de technologiedag te bezoeken. Meer informatie omtrent de pendelbus volgt zo snel mogelijk.

Richtlijn RIVM

We vinden de gezondheid van u, onze bewoners en medewerkers belangrijk. Daarom houden we ook tijdens de Technologiedag de richtlijnen van het RIVM aan. We vragen u hier rekening mee te houden. Op dit moment is het voor bezoekers van de Posten verplicht een mondkapje te dragen. Deze krijgt u overhandigd bij binnenkomst. Raadpleeg voor uw komst www.deposten.nl voor onze actuele coronamaatregelen. 

Wij kijken ernaar uit u te begroeten. Graag tot ziens op vrijdag 24 september!
31 augustus 2021

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E