Nieuwe medewerkers woonplezier gestart bij de Posten

Vanmiddag was er iets te vieren bij de Posten. De overheid stelt extra geld beschikbaar voor verpleeghuizen. Een groot deel van dat geld mogen we besteden aan extra personeel. Daardoor kan vandaag een groep nieuwe medewerkers aan het werk in de Posten: de medewerkers woonplezier. Dat was aanleiding voor een feestelijke bijeenkomst in ons restaurant De Brink.

Woon- en leefplezier: dáár gaat het om in de Posten. Natuurlijk, we zijn een zorgorganisatie. Zorg en behandeling voor de mensen die bij ons wonen is dus onze kernactiviteit. Maar wat we vooral graag willen is dat zij elke dag ervaren als een fijne dag. Woon- en leefplezier: dáár gaat het om in de Posten. Maar wat we vooral graag willen is dat onze bewoners elke dag ervaren als een fijne dag.

Persoonlijke aandacht en leuke dingen doen

De medewerkers woonplezier hebben geen zorgtaken, maar richten zich op persoonlijke aandacht voor bewoners en een prettige en schone leefomgeving. Met de nieuwe medewerkers woonplezier is er meer ruimte is voor een lach en een traan, voor een goed gesprek en voor samen leuke dingen doen. We besteden daar al aandacht aan, maar het is mooi dat we dat nu nog meer en beter kunnen doen.

Bekijk hieronder de video over het werk van de medewerker woonplezier bij de Posten:4 juni 2019

> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E