Renovatie Ronde Vleugel de Posten

Al geruime tijd zijn wij bezig met de realisatie van Woonpark de Posten dat volledig aansluit op onze visie richting toekomstbestendige ouderenzorg. Mede namens Woonzorg Nederland willen wij u graag informeren over de ontwikkelingen. 

Renovatie Ronde Vleugel: eerste stap project Woonpark De Posten
Met de renovatie van de Ronde Vleugel starten wij daadwerkelijk met dit mooie project. Wij zijn erg blij met deze belangrijke stap. Naar verwachting starten de werkzaamheden in mei 2024.  Het gebouw ‘Ronde Vleugel’ is eigendom van Woonzorg Nederland. Zij zijn opdrachtgever van deze renovatie. De werkzaamheden vinden plaats in samenspraak met de Posten, want wij huren het gebouw.

Dé ontmoetingsplek voor de wijk De Posten
Het gebouw wordt zowel binnen, als buiten opgeknapt. Denk aan nieuwe zonwering en het schilderen van kozijnen. In het gebouw komen ontmoetingsruimten waar bewoners samen kunnen genieten van de maaltijden en van welzijnsactiviteiten. Er komt ook een nieuwe parkeerplaats, om de parkeerdruk in de wijk te verminderen. 

Omgevingsvergunning
Woonzorg Nederland dient op korte termijn de aanvraag in voor de omgevingsvergunning bij de Gemeente Enschede. Vanaf nu gaan wij u regelmatig informeren over deze renovatie en wat u kunt verwachten. Na de oplevering van de Ronde Vleugel starten wij met onze nieuwbouw, alias fase twee van Woonpark de Posten. Informatie daarover volgt in een later stadium.
 

31 oktober 2023> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E