Nationale Ouderendag bij de Posten

Vandaag is het voor de elfde keer de Nationale Ouderendag. Eigenlijk is het bij de Posten natuurlijk elke dag ‘ouderendag’. Het woon- en leefplezier van de bewoners vinden we altijd het belangrijkste dat er is. Daar geven we onder andere vorm aan met onze vier welzijnsthema’s: eten & drinken, bewegen, muziek en groen.

Toch vonden we de Nationale Ouderendag natuurlijk een mooie aanleiding om vandaag nog wat extra leuke activiteiten te organiseren. Het werd een dag met een gouden randje: op veel afdelingen konden bewoners genieten van wat lekkers bij de koffie, een high tea of een gezellige koffietafel in de huiskamer.  Ook waren er afdelingen waar bingo werd gespeeld, waren er creatieve activiteiten, feestelijk verpakte cadeautjes, iets lekkers bij de warme maaltijd of een lekker patatje. Alle bewoners ontvingen bovendien het Magazine Goud van het Nationaal Ouderenfonds. Supermooi om te zien hoeveel moeite onze medewerkers hadden gedaan om bewoners een fijne dag te bezorgen.

Petje af, we zijn trots op onze Posten-toppers!

High tea afdeling Herstel de Posten
Foto: twee bewoners zitten klaar voor de high tea op afdeling Herstel: medewerkers hadden zelfs hun eigen theeservies van huis meegenomen.

2 oktober 2020> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E