Mantelzorgcafé in teken Wereld Alzheimer Dag

Het Mantelzorgcafé van maandag 7 oktober staat in het teken van Wereld Alzheimer Dag (21 september). Voor dit speciale Mantelzorgcafé is Ria Tuenter uitgenodigd, schrijfster van het boek 'Mam raakt kwijt'.

De ‘verhaaltjes’ over haar dementerende moeder die Ria Tuenter via Facebook deelde, leverden een ongekend aantal positieve reacties op. Gesteund en geïnspireerd door deze support schreef ze het verhaal ‘Popje’. Ze kon niet bevroeden dat dit de aanzet werd voor dit boek.
‘Mam raakt kwijt’ is een verhalenbundel bestaande uit eerder gepubliceerde columns in het regionale huis-aan-huisblad het Oude IJsselstreek Vizier aangevuld met lange en korte verhalen. Herkenbaar, met ruimte voor een traan, maar zeker ook voor een lach. 

Tekst gaat verder onder de afbeelding
Cover boek Mam raakt kwijt van Ria Tuenter

Praktische informatie

Datum en tijd: maandag 7 oktober:  
19.00: zaal open
19.30 – 21.00 uur: programma
Locatie: Wijkcentrum de Roef, Pastoor Geertmanstraat 17, Enschede
Toegang, koffie en thee zijn gratis.

Inlichtingen

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met de coördinator: Wil Varwijk,Alifa Welzijn Ouderen,telefoon: 053 - 4320122, e-mail: w.varwijk@alifa.nl

Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door: Alifa Welzijn Ouderen, Liberein, Zorggroep Manna, Livio, TMZ, Buurtzorg en de Posten. Alzheimer Nederland steunt het Café.

3 september 2019


> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E