Bewoners de Posten "kamperen" in binnentuin

Bewoners van de Posten in Enschede kunnen deze week op vakantie in eigen tuin. In de binnentuin van het zorgcentrum is een heuse camping gecreëerd.  

Een potje jeu de boules, badminton of liever toekijken onder het genot van een kopje koffie? Het kan deze week allemaal op Camping de Posten. In de groene binnentuin staan een paradiso vouwcaravan, een camper en een tent, evenals campingtafeltjes en stoeltjes. Elke dag worden er campingactiviteiten georganiseerd, van het roosteren van marshmallows tot een muzikaal optreden van onze eigen medewerker en zangtalent Justin. 

Bianca ter Riet, coördinator Welzijn vertelt: “In de Posten is welzijn en welbevinden een vanzelfsprekend onderdeel van de dag. We hechten belang aan alles wat het leven van bewoners kleur en zin geeft. Camping de Posten draagt daar ook aan bij. We halen het vakantiegevoel echt ‘in huis’. Bewoners zijn de hele week van harte welkom voor een kop koffie of spelletje bij de tent, of om deel te nemen aan een van de activiteiten.”

De bewoners genieten met volle teugen. Mevrouw Schipper zit voor de vouwcaravan en haalt herinneringen op aan vroeger. “Ik zie me hier zo al mee wegrijden. Meer heeft een mens niet nodig. Ik heb 40 jaar gekampeerd. Op de fiets met een tent achterop. Aan elke kant van de bagagedrager een tent. Het waren net twee uitlaten. We hadden een zinken emmer mee op de fiets, dat ratelde zo mooi. Hier op de camping komen al die herinneringen terug...”

Bewoners de Posten Mevrouw Schipper geniet van het campingleven.

Bewoners de Posten
26 juli 2022> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E