Jubileumviering Vrijwilligers!

Dinsdagmiddag 26 oktober 2021 hebben we het jubileum gevierd van maar liefst 9 vrijwilligers. Het is sinds corona weer de eerste keer dat we dit gezamenlijk in ons restaurant, de Brink, konden vieren. 

7 mensen vierden hun 12,5 jarig jubileum en 2 mensen zelfs hun 25 jarig jubileum! 

Anne Wilderink heeft als Coördinator Vrijwilligers de dames en heren bedankt voor alle jaren inzet en tijd die hebben bijgedragen aan het welzijn en geluk van onze bewoners. De vrijwilligers zijn goud waard, niet alleen voor onze organisatie en bewoners, maar ook voor de familieleden van bewoners. Doordat de vrijwilligers er zijn, krijgen onze bewoners de extra aandacht die zij verdienen.

Rick Hogenboom, onze bestuurder,  heeft onze jubilarissen daarna een woord van dank toegesproken. Hij benoemde dat de jubilarissen vertrouwde gezichten zijn geworden binnen de Posten en inmiddels onmisbaar zijn. De wederzijdse verbondenheid maakt de relatie die wij als organisatie hebben met onze vrijwilligers bijzonder, hier blijven wij  in investeren.  

Alle jubilarissen hebben een fleurig boeket bloemen, een envelop en cadeau in ontvangst genomen en daarna met elkaar getoost. 

Felicitaties en dank voor alle jubilarissen en uiteraard ook dank aan onze overige vrijwilligers!

Ook vrijwilliger worden? Neem eens een kijkje tussen onze vrijwilligers vacatures of neemt contact op met Anne Wilderink, via: vrijwilligers@deposten.nl of 06-30626518.

Hieronder een kleine sfeerimpressie van de middag. 

Jubileumviering Vrijwilligers!
Jubileumviering Vrijwilligers!
Jubileumviering Vrijwilligers!
Anne Wilderink (Coördinator Vrijwilligers) feliciteert samen met Rick Hogenboom (bestuurder) de jubilarissen

Jubileumviering Vrijwilligers!
Jubileumviering Vrijwilligers!
Jubileumviering Vrijwilligers!
Rick Hogenboom overhandigt het cadeau.

29 oktober 2021> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E