Jubilea vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onze steun en toeverlaat! Reden genoeg om de toppers die zich al 12½ of zelfs 25 jaar als vrijwilliger inzetten voor de Posten in het zonnetje te zetten: met maar liefst 15 vrijwilligers vierden we vanmiddag hun 12½-jarig jubileum en vrijwilliger Menno Schreuder is zelfs al 25 jaar actief als maaltijdbezorger. Overigens werd onlangs nog één van onze vrijwilligster die al 40 jaar actief is binnen en voor de Posten door haar collega-vrijwilligers getrakteerd op een heerlijke high tea.

Tekst gaat verder onder de afbeelding
Jubilarissen vrijwilligers de Posten-november 2019
Vraag je je af wat deze vrijwilligers drijft? Vrijwilliger Menno Schreuder verwoordt het zo:
“Ik kwam hier 25 jaar geleden min of meer bij toeval terecht. En ondertussen ben ik hier 7 dagen in de week te vinden. Ik bezorg de warme maaltijden bij de bewoners van de huurappartementen in de Groote Bueren en De Lorenborch. Waarom ik dat doe? Nou, gewoon omdat ik er 200% zin in heb, ik doe het echt met heel veel plezier!”

Tegen alle jubilarissen zeggen we: hartelijk gefeliciteerd en wat fijn dat jullie er zijn!
Wil je ook deel uitmaken van onze enthousiaste groep vrijwilligers? Bekijk dan onze vrijwilligersvacatures op deze website of neem contact op met met Frieda van der Meij, fvandermeij@deposten.nl of Anne Wilde-rink, awilderink@deposten.nl, telefoon: 053 - 4 753 753

28 november 2019

> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E