Eerste 'boostervaccinaties' vandaag (25/11/21) bij bewoners gezet!

De boosterprik tegen het coronavirus is bedoeld om de bescherming van de eerdere vaccinatie(s) op peil te houden. Wij zijn blij en trots dat ons vaccinatieteam deze boostercampagne in heel korte tijd op poten heeft gezet. Daarmee behoren wij tot de eerste groep verpleeghuizen die de bewoners deze extra bescherming tegen het coronavirus bieden. De boostervaccinaties worden gegeven door onze eigen verpleegkundigen onder verantwoordelijkheid van de specialisten ouderengeneeskunde.

๐˜”๐˜ฆ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ ๐˜‰๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด (75 ๐˜ซ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ) ๐˜ฌ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜จ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜—๐˜ฐ๐˜ด๐˜ต๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฑ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜จ๐˜ฌ๐˜ถ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ ๐˜™๐˜ข๐˜จ๐˜ฏ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ญ๐˜ฅ. ๐˜”๐˜ฆ๐˜ท๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ถ๐˜ธ: “๐˜๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ค๐˜ค๐˜ช๐˜ฏ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ข๐˜จ ๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜จ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜‰๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ฎ๐˜ช๐˜ซ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง, ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฌ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฆ ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฎ”.

Eerste ''boostervaccinaties'' vandaag (25/11/21) bij bewoners gezet!

Een belangrijke stap om het coronavirus in de Posten en op Erve Leppink buiten de deur te houden, én om ervoor te zorgen dat activiteiten en ontmoeting voor de bewoners zoveel mogelijk door kunnen gaan. Want elkaar ontmoeten is én blijft enorm belangrijk, vooral (ook) in de levensfase waarin onze bewoners zitten.

๐™Ž๐™–๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™ฉ๐™š๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™˜๐™ค๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™–, ๐™ฌ๐™–๐™ฃ๐™ฉ ๐™–๐™ก๐™ก๐™š๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™–๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™–๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™ž๐™Ÿ ๐™™๐™š ๐™‹๐™ค๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ฃ!


25 november 2021


 

> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E