Warme groet van de Raad van Toezicht

Beste bewoners en medewerkers van De Posten,

We leven momenteel in bijzondere nieuwe tijden. De buitenwereld lijkt langzaam tot stilstand te zijn gekomen. Als bewoners mag u momenteel geen bezoek ontvangen, wat lange dagen en eenzame momenten oplevert. Terwijl juist nu het contact met familie, vrienden en medebewoners zo hard nodig is en versterkend en verwarmend kan werken. Zeker als u zich zorgen maakt om uw eigen gezondheid en die van uw naasten. Via deze weg willen wij u laten weten dat wij volop aan u denken en we u heel veel sterkte en bovenal gezondheid wensen in deze soms beangstigende nieuwe tijden. Gelukkig kunt u blijven vertrouwen op de hartelijke, huiselijke en hulpvaardige ondersteuning en verzorging van de medewerkers van De Posten. 

Voor u als medewerker staat momenteel juist de hele wereld op de kop. Niks geen rust en langzaam tot stilstand komen. U werkt harder dan ooit tevoren. U ziet bewoners en collega’s ziek worden. Dit levert niet alleen een hogere werkdruk op, maar brengt u naar alle waarschijnlijkheid ook veel extra zorgen. Er is een continue druk om balans te zoeken tussen het bieden van optimale zorg en het zorgen voor optimale bescherming van uzelf, bewoners, collega’s en uw naasten. Wij hebben heel veel respect en waardering voor uw werk. Altijd al gehad, en nu nog meer dan anders.

Via deze weg willen wij als Raad van Toezicht u allen, bewoners en medewerkers, hartelijk danken voor uw medewerking en toewijding. Want uiteindelijk moeten we met elkaar deze uitdagende periode door zien te komen. Dat lukt als we ons met zijn allen inzetten boven het eigenbelang. Samen gaan we het redden! 

Om deze gedachten te onderschrijven wil ik graag (met dank aan New Imaging co.) deze indrukwekkende beelden van Enschede in deze nieuwe tijden met u delen:

Tekst gaat verder onder de afbeelding

Bericht van de RvT
Klik op de afbeelding op de film af te spelen

Warme groet namens de gehele RvT en ondanks de uitdagende omstandigheden een fijn Paasweekend toegewenst,

Mascha van der Voort
Bericht van de RvT

Datum: 11 april 2020


> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E