Sluiting gezamenlijke coronatestlocatie in de Posten

De gezamenlijke coronatestlocatie voor medewerkers van Manna, Liberein en de Posten in de Posten is niet meer in gebruik; testen gaat nu via de GGD Twente. Vandaag was er een kort officieel moment om de testlocatie officieel te sluiten en de testers te bedanken. 

Rick van Geffen, manager Woonzorg, en Joanne van het Reve, adviseur Verzuim & Vitaliteit, bedankten vanmiddag collega’s Ragnhild Wever, verpleegkundige EVD, en Bianca Nijlant, verpleegkundige thuiszorg, die aanwezig waren als afvaardiging van de testers binnen de Posten. Rick van Geffen sprak zijn bewondering uit voor zowel de snelheid waarmee de samenwerkende organisaties de teststraat in bedrijf hadden, als voor de bereidheid van de testers om hieraan mee te werken. “Geweldig dat jullie dit voor elkaar hebben gekregen. En zo zie je maar; als je samenwerkt maakt het niet uit welk jasje je aanhebt. Ik wil ook Manna en Liberein hartelijk bedanken.” 

Tekst gaat verder onder de afbeelding
Rick van Geffen en Joanne van het Reve bedanken de coronatesters binnen de Posten

Samen terug naar de vrijheid

Ragnhild liet weten dat zij er niet over na hoefde te denken toen gevraagd werd of zij in de teststraat wilde werken: “We wilden toch samen terug naar de vrijheid”. Ook voor Bianca was meedoen vanzelfsprekend: “Er waren wel mensen die zeiden ‘Kijk maar uit’, of die niet wilden dat ik bij hen op bezoek kwam, maar we waren nog beter ingepakt als anders. Wat me wel altijd zal bijblijven is dat er op een gegeven moment een rij stond van de ingang van de Posten tot de slagboom, met medewerkers van Liberein. Dat was wel bikkelen.” 
“Dat hebben jullie toch maar mooi allemaal getrotseerd. Sinds 21 september zijn er in de Posten maar liefst 3200 medewerkers getest voor de 3 organisaties (Manna 565, de Posten 935, Liberein 1754). Jullie hebben hiermee een grote bijdrage geleverd aan de snelle inzetbaarheid van onze collega’s binnen de instellingen. Daarbij heeft de EVD ook nog eens heel veel bewoners getest” sprak Rick van Geffen in zijn dankwoord. Hij bedankte de testers door symbolisch door een cadeaukaart van Rituals te overhandigen. 

1 april 2021
> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E