Afscheid van een markant parkeerwachter

Sinds jaar en dag konden we rekenen op de inzet van de heer Jonker als vrijwillige parkeerwachter bij de Posten. Onlangs maakte hij bekend zijn werkzaamheden neer te willen leggen. Dat wilden we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. 
De parkeerwachterscarrière van de heer Jonker bij de Posten begon toen hij jaren geleden vanaf zijn vaste ontmoetingsplek in de hal uitkeek op het voorterrein en zich vaak ergerde aan foutparkeerders. Hij vond het belangrijk dat het voorterrein een veilige plek was voor bewoners, maar ook dat hulpverleners en ambulances vrije doorgang hadden. Zag hij iets wat in zijn ogen niet door de beugel kon, dan aarzelde hij niet om bestuurders aan te spreken. Dit bleef in de Posten niet onopgemerkt en daarom werd hij benoemd tot parkeerwacht. Hij kreeg een vrijwilligersbadge en een veiligheidshesje en maakte dagelijks vele rondjes over het voorterrein. Zo heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het veiliger maken van het parkeergedrag. 

Tekst gaat verder onder de afbeelding

de heer Jonker bij het straatnaambord van 'zijn' plein bij de Posten

Afgelopen maandag doopte bestuurder Rick Hogenboom, in aanwezigheid van de heer Jonker zelf, zijn zoon en schoondochter, het plein voor de Posten om tot het Dhr. J. Jonkerplein. Na de onthulling van een heus straatnaambord was er tijd voor een heerlijke kop koffie en gebak. Meneer Jonker: enorm bedankt voor uw tomeloze inzet, en geniet van uw welverdiende ‘pensioen!

27 augustus 2020> Meer nieuws in het nieuwsarchief
<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E