Slamat Datang

Sociale contactmiddag

 

Hartelijk welkom, dat betekent slamat datang. Hartelijk welkom is iedereen op de sociale contactmiddag die Slamat Datang samen met de Posten organiseert.

Iedere eerste vrijdag van de maand wordt er een gezellig samenzijn georganiseerd. Deze Indische soosmiddag staat in het teken van het opdoen van sociale contacten, het delen van ervaringen, luisteren naar en dansen op live muziek, genieten van Indische hapjes én het samen eten van een heerlijke Indische maaltijd van Von Oerthel catering.

De Posten is deze middagen aanwezig voor het geven van informatie over gezondheid en ouder worden. Dit kan een algemeen karakter hebben maar er kunnen ook specifieke onderwerpen aan de orde komen. Er is ook volop gelegenheid om vragen te stellen.

De sociale contactmiddag van de stichting Slamat Datang is voor iedereen, maar richt zich  in het bijzonder op senioren en hun nazaten die afkomstig zijn uit Nederlands Indië.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen dit samenzijn bij te wonen kunnen wij voor u vervoer regelen. U kunt hiervoor bellen naar de Posten 053 4 753 753.

De sociale contactmiddagen vinden plaats in de kantine van de Enschedese Boys aan de Geessinkweg 278-282 te  Enschede, telefoon: 053 851 5851. De entreekosten voor de Slamat Datang zijn € 4,50 per persoon.  Als u wilt deelnemen aan de Indische maaltijd, dan kunt u zich hiervoor opgeven via telefoonnummer 053 435 99 45. De kosten van de maaltijd zijn € 8,50 per persoon. Slamat Datang!

Slamat Datang

 

 

 

<

Zorgkaart Nederland
 


 


Links | Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E