Postenclubs

Actief, creatief en sportief plezier!

Heeft u of zoekt u een hobby, liefhebberij of activiteit waaraan u plezier beleeft en die u gezellig samen met anderen kunt doen? Doe dan mee met één van onze Postenclubs!

Voor wie zijn de Postenclubs?

De Postenclubs zijn er voor alle senioren die zin hebben om regelmatig samen met anderen actief, creatief of sportief bezig zijn. Ook bewoners uit de wijk en of klanten van de thuiszorg zijn welkom.

Welke Postenclubs zijn er?

Er zijn veel verschillende Postenclubs. Op sportief gebied kunt u bijvoorbeeld naar de Tai Chi, het Olga Commandeur Beweegplein, darten, koersballen etc. Voelt u meer voor creatief bezig zijn, dan zijn onze handwerkclub, het schildersatelier of de creatieve middag vast iets voor u. 
Maar ook voor computerbegeleiding, schaken, spelletjes, klassieke muziek en onze vele andere clubs bent u bij ons van harte welkom! 

Bekijk het overzicht van alle Postenclubs (PDF, 83KB)  >>

Locatie en begeleiding

De activiteiten van de Postenclubs vinden plaats in de Posten. De begeleiding wordt verzorgd door professionals en vrijwilligers.

Kosten Postenclubs

De kosten voor deelname aan de Postenclubs zijn:

  • Tai Chi en Zityoga: 20 euro per club, per maand
  • Overige clubs: 8 euro per club, per maand. 

Meer informatie en aanmelden Postenclubs

Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar Monique Terhaar, mterhaar@deposten.nl, of bellen met 06 - 30 59 67 25

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E