Feestelijke jubileumweek

De Posten 45 jaar

De Posten bestaat dit jaar 45 jaar. Een bijzondere mijlpaal die we tijdens de jubileumweek van 17 t/m 22 september uitgebreid vieren met onze bewoners, hun familie en mantelzorgers. Zes dagen lang staat het bol van feestelijke activiteiten. Zaterdag sluiten we de jubileumweek af met een spetterend feest voor de wijk.   

Alle dagen feest 
Tijdens de jubileumweek zijn er elke dag leuke activiteiten voor onze bewoners. Deze staan allemaal in het teken van onze 4 pijlers; bewegen, groen, muziek, eten & drinken. Zo wordt op dinsdag 18 september de vernieuwde Brink officieel heropend en staan we donderdag 20 september feestelijk stil bij onze 10-jarige samenwerking met Aveleijn. Zij brengen een lekkere traktatie rond bij al onze bewoners en geven een feestelijk concert. Vrijdag 21 september vieren we een nieuwe mijlpaal in de ontwikkeling van het Groene Spoor; de groene belevingsroute in Enschede Zuid.

Feest mee tijdens de Jubileumdag
Zaterdag is het nationale burendag. Een uitgelezen moment om kennis te maken met de Posten en onze samenwerkingspartners. Van 10:00 tot 15:00 uur geniet u van muziek, proeverijen van lekkere hapjes, drankjes en tal van activiteiten rondom de Posten en Erve Leppink. Komt u ook?

Bekijk het programma

Feestelijke jubileumweek

<

Zorgkaart Nederland
 


             
Links | Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E