Bedankt!

Stichting Vrienden van de Posten vervult wensen

Stichting Vrienden van de Posten maakt de extra dingen die het leven van onze bewoners veraangenamen mogelijk. Zo deden zij een bijdrage aan de belevingstuin op Erve Leppink en werd er een interactieve kat aangeschaft bij Team Mispel en Walnoot.

Groen doet goed! Vanuit die gedachte is op Erve Leppink een prachtige belevingstuin aangelegd met diverse belevingselementen zoals een insectenhotel, voelwand en een pergola. De belevingselementen zijn gemaakt door cliënten met een verstandelijke beperking van JP van den Bent. De belevingstuin is inmiddels bijna klaar, maar had er niet kunnen liggen zonder de financiële bijdrage van Vrienden van de Posten. Ook zij zien de meerwaarde van de belevingstuin voor onze bewoners en hun familie ziet. Daarom hebben zij een bijdrage van € 1500 gedaan. Wij zijn erg blij met deze bijdrage, want kijk eens wat voor een mooie tuin er nu ligt! 

Bedankt!   
Team Mispel en Walnoot hebben een interactieve kat gekregen van de Vrienden van de Posten. Deze prachtige kat is speciaal ontwikkeld voor de ouderenzorg. Ze ziet er niet alleen zeer levensecht uit, ze voelt en klinkt ook net als echte kat. Met haar heerlijk zachte vacht, haar kalmerend gespin en gezellige gemiauw is ze een prachtige aanwinst voor iedereen die van dieren houdt. Door de ingebouwde sensoren reageert deze kat op aaien, knuffelen en beweging, net als de echte katten die je kent. Daarmee is ze een ideaal gezelschapsdier voor mensen met dementie. Bewoners zijn erg blij met de kat. Er wordt volop geknuffeld en geaaid en er worden zelfs schoteltjes melk neergezet.

Vrienden van de Posten 

Stichting Vrienden van de Posten maakt de extra dingen die het leven van onze bewoners veraangenamen mogelijk. De stichting krijgt haar geld door giften en vaste donaties van mensen die iets extra’s willen doen voor de bewoners van de Posten. Alle bijdragen, groot of klein, zijn van harte welkom. Meer weten? Kijk dan hier.

<

Logo Zorgkaart Nederland
 


Logo Zorgschakel Enschede
Logo KIWA ISO 9001
Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E