De Posten verzamelt hartenwensen

De Posten is twee wensbomen rijker

 De Posten is twee wensbomen rijker. Een bewoner onthulde de boom bij de Posten door er als eerste een wens in te hangen. Een dag later werd de boom bij locatie Erve Leppink feestelijk in gebruik genomen. 

De wensen kunnen gaan over een van de 4 centrale welzijnsthema’s van de Posten; eten en drinken, muziek, groen en beweging. Denk bijvoorbeeld aan een bijzonder uitstapje, het bezoeken van familieleden die (ook) niet meer mobiel zijn of een voetbalwedstrijd op groot scherm kijken. 

Henny Keekstra en Marion Sander, van het projectteam palliatieve zorg bij de Posten, zijn initiatiefnemers van de wensbomen. Henny vertelt enthousiast: “De Posten wil zoveel mogelijk wensen laten uitkomen. Regelmatig worden de wensen uit de boom ‘geplukt’. Wensen die uitvoerbaar zijn, worden besproken door de verzorging met de familie van de bewoner. Samen kijken we dan hoe de wens vervuld kan worden. Met de komst van de wensboom willen we mensen aanmoedigen om hun hartenwensen kenbaar te maken en op die manier een bijdrage leveren aan het welzijn van onze bewoners. Er kan vaak meer dan je denkt!”

De wensboom in de Posten is gemaakt door cliënten van JP van den Bent. De boom bij Erve Leppink door een van onze klanten. Een mooie samenwerking en een prachtig resultaat!

De wensboom bij de Posten

De Posten verzamelt hartenwensen

De wensboom op Erve Leppink

De Posten verzamelt hartenwensen

<

Zorgkaart Nederland
 


 


Links | Sitemap | DisclaimerPrivacy | Contact |  T 053 - 4753 753 | E